Waarom adviseert Glascentrale Isorama uit Nuenen veiligheidsglas?

Recentelijk heeft Glascentrale Isorama uit Nuenen 10 prachtige isolatieramen geplaatst op een platdak. Deze ramen zijn ook nog eens gemaakt van veiligheidsglas. In veel gevallen wordt er bewust voor veiligheidsglas gekozen, dit glas biedt enkele voordelen ten opzichte van ander glas. Veiligheidsglas bestaat uit tenminste twee lagen glas met daartussen een speciale folie. Ten opzichte van standaard glas maakt dit het de inbreker een heel stuk lastiger om binnen te komen. Met name erg praktisch aangezien inbrekers ramen vaak de makkelijkste entree vinden.

Daarnaast is veiligheidsglas simpelweg ook veiliger. Als deze breekt dan houdt het folie het glas bij elkaar waardoor er geen scherpe stukken op de grond terecht komen. Dit glas een bewuste keuze voor een veilig huis. We hebben het glas in dit huis netjes afgewerkt met een mooie antraciete afdeklijst.Voor meer informatie over dit glas of over je eigen project, kan je contact opnemen met ons op het telefoonnumer of mail op de home pagina van onze website.